Paronin Herkut

Paronin Salaatinkastikkeet ovat valmistettu samalla perinteisellä reseptillä jo vuodesta 1989. Reseptin kehittäjä Pekka Hellström myi kastiketta Turun keskustassa sijaitsevasta ravintolastaan ystävilleen ja tuttavilleen, sekä niille,  jotka osasivat maan mainiota kastiketta kysellä.

Vuonna 2009 yritys vaihtoi omistajaa, kun Pekan poika Jani Hellström siirtyi yrityksen johtoon ja kastikkeen nimeksi vakiintui Toist’ pualt jokke -salaattikastike.

Vuonna 2018 Janin veli Peter osti Paronin Herkut Oy:n veljeltään ja kastikkeista kehitettiin uusi Chili-maku. Samalla Toist’ pualt jokke -nimi vaihtui Paronin Salaatinkastikkeeksi saaden uuden nimen lisäksi uuden visuaalisen ilmeen, jossa komeilee reseptien kehittäjä Pekka. Paronin Herkut Oy:tä voidaankin kutsua turkulaiseksi perheyritykseksi jo toisessa polvessa, jonka toiminta tuotekehityksestä valmistukseen sijaitseen Turussa.

Vuonna 2019 Paronin Salaatinkastikkeita on mahdollista saada laajemmin myös Varsinais-Suomen ulkopuolelta. Kysy siis rohkeasti kauppiaaltasi tätä herkullista ja lisäaineetonta salaatinkastiketta!