Paronin Herkut Oy, PL 253, 20101 Turku.

Yritys

ParoninHerkut Oy

Paronin Herkut Oy on vuonna 2010 perustettu elintarvikkeiden maahantuontia, valmistusta, jälleenmyyntiä ja edustusta harjoittava yritys, jonka toiminnan juuret ovat peräisin Pekka Hellströmin 1980-luvulla kehittämästä salaattikastikkeesta ja sen myynnistä tuttavapiirilleen. Pekalla oli tapana keittää salaiseen reseptiin perustunutta kastikettaan ravintolansa keittiössä ja sitä oli saatavilla, jos vain osasi kysyä.

Vuonna 2009 Pekka myi salaisen kastikereseptinsä pojalleen Jani Hellströmille, joka tunnetaan Parkin paronina loistavine kiekkotaitoineen sekä keittiömestarina, makujen paronina, tunnetun pitopalvelunsa Chef Jani’s Catering’in ja vuosia kestäneen ulkomaan komennustensa kautta.

Vuonna 2010 Jani lähti kehittämään olemassa olevaa tuotetta yhdessä ystäviensä kanssa samalla laajentaen tuotevalikoimaa. Sen myötä perustettiin myös uusi yhtiö, Paronin Herkut Oy, jonka toimiala laajennettiin elintarvikkeiden valmistuksesta myös maahantuontiin. Näin voidaan sanoa, että Paronin Herkut Oy on kaveripohjalla toimiva turkulainen pienyritys.

Tuotanto ja varastotilamme sijaitsevat Turussa.

Toimitiloistamme on päivittäisiä toimituksia tukkuliikkeisiin ja suorasopimusasiakkaillemme Etelä-Suomen alueella.